Головна Новини Фармацевтика 2021 Проаналізувавши смертність від вакцин, вчені закликали уряди переглянути політику вакцинації
commentss НОВИНИ Всі новини

Актуально Проаналізувавши смертність від вакцин, вчені закликали уряди переглянути політику вакцинації

Для трьох смертей, яким запобігли вакцинацією, приходиться два випадки смерті, викликаних вакцинацією, - повідомляється в дослідженні!

29 червня 2021, 11:25
Поділіться публікацією:

Група вчених з Німеччини, Польщі та Нідерландів під загальним керівництвом Ральфа Дж. Дікліменте провела дослідження користі та шкоди сучасних вакцин від коронавірусу. Опубліковані результати можуть серйозно похитнути позиції прихильників загальної вакцинації від Covid-19 і дати додаткові аргументи їх супротивникам.

Проаналізувавши смертність від вакцин, вчені закликали уряди переглянути політику вакцинації

Побічні явища вакцинації від Ковід-19

"Вакцини проти COVID-19 пройшли прискорені перевірки без достатніх даних про безпеку. Ми хотіли порівняти ризики і переваги", — пояснили свої наміри вчені.

Дослідники використовували наступний метод: підрахували "необхідну кількість вакцинації" (NNTV), щоб запобігти однієї смерті, використовуючи результати великого ізраїльського польового дослідження. Потім вони отримали доступ до бази даних про небажані реакції на ліки (ADR) Європейського агентства з лікарських засобів (ЕМА) і Національного реєстру Нідерландів (lareb.nl), щоб "витягти кількість випадків, які повідомляють про серйозні побічні ефекти, і кількість випадків зі смертельними побічними ефектами "

Відсутність очевидних переваг має змусити уряди переглянути свою політику вакцинації, висловили свої побажання вчені.

"Справжня оцінка піднімає питання, чи потрібно переосмислити політику і використовувати вакцини COVID-19 більш акуратно і з деякою обачністю, причому тільки для тих, хто готовий прийняти ризик, тому що вони відчувають себе більш схильними до ризику істинної інфекції, ніж фіктивною інфекції, — значиться у висновках наукового дослідження. — Можливо, варто послабити ентузіазм тверезими фактами? На наш погляд, EMA і національні уряди повинні ініціювати огляд безпеки в базі даних з безпеки вакцин проти COVID-19, а уряди повинні ретельно розглянути свою політику у світлі цих даних. В ідеалі незалежні вчені повинні провести ретельний аналіз дуже важких випадків, щоб можна було скласти обґрунтовані на фактах рекомендації про те, кому може бути корисна вакцинація проти SARS-CoV2, а кому загрожує небезпека виникнення побічних ефектів тепер".

Як значиться в анотації дослідження:

"Результат NNTV становить від 200 до 700 для запобігання одного випадку COVID-19 для мРНК-вакцини, що продається Pfizer, в той час, як NNTV для запобігання одній смерті становить від 9000 до 50 000 (довірчий інтервал 95%), з 16 000 на якості точкової оцінки. Повідомляється, що кількість випадків виникнення побічних реакцій становить 700 на 100 000 вакцинацій. В цей час ми спостерігаємо 16 серйозних побічних ефектів на 100 000 щеплень, а кількість смертельних побічних ефектів становить 4,11 на 100 000 щеплень. Для трьох смертей, які запобігли вакцинацією, ми повинні прийняти два випадки смерті, викликаних вакцинацією! "

Автори оголосили, що у них немає конфлікту інтересів, а дослідження не отримувало жодного фінансування.

Раніше видання "Коментарі" вже призводило за яких умов вакцинація від коронавірусу може бути небезпечна.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини