Головна Новини Фармацевтика 2021 Індійські фармацевти виготовлятимуть новий препарат від мутованого коронавірусу
commentss НОВИНИ Всі новини

Індійські фармацевти виготовлятимуть новий препарат від мутованого коронавірусу

Новий препарат від коронавірусу індійські фармацевти планують розповсюджувати вже наприкінці поточного місяця

6 вересня 2021, 14:43
Поділіться публікацією:

Індійські фармацевти виготовлятимуть новий препарат від мутованого коронавірусу

Hetero Biopharma, фото з офіційного сайту Hetero Biopharma

Індійська фармацевтична компанія Hetero отримала дозвіл Міністерства охорони здоров’я і підтримки сім’ї Індії на виготовлення та екстрене використання препарату Roche Holding AG (ROG.S) для лікування коронавірусу. Про це повідомляє британське агенство новин "Reuters".

Даний препарат розроблено для лікування коронавірусу, з урахуванням характерних особливостей вірусу штаму Дельта, який все більше поширюється світом.

"Препарат на основі діючої речовини тоцилізумаб знижує ризик смерті серед пацієнтів, госпіталізованих з важкою формою COVID-19, одночасно скорочуючи час одужання та зменшуючи потребу в штучній вентиляції легенів", — зазначають розробники Roche Holding AG.

Планується, що індійський препарат буде виготовлятись на заводі компанії Hetero в Хайдарабаді і  поширюватись під назвою Tocira наприкінці вересня.

Зазначимо, що компанія Hetero наразі вже є виробником двох антиковідних препаратів.

Стосовно захисту від зараження коронавірусом штаму Дельта висловився ізраїльський лікар Борис Бриль. За словами медика, найкращою серед нині зареєстрованих вакцин від COVID з огляду на профілактику мутованого штаму коронавірусної хвороби є американський препарат Moderna.  

Нагадаємо, що український педіатр Євген Комаровський у відсотковому відношенні оцінив ймовірність зараження коронавірусами штамів Альфа і Дельта аерозольним та контактним шляхами.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що за результатами дослідження британськими вченими  коронавірусу штаму Дельта було встановлено, що пацієнти, інфіковані цим варіантом хвороби вдвічі частіше потребують госпіталізації та підключення до апаратів ШВЛ.  



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини